Ceartă între Victor Ponta și Dana Grecu. Replici tăioase

Fostul premier Victor Ponta a recunoscut la Antena 3 că s-a întâlnit la masă cu Bogdan Diaconu, Daniel Constantin și Nicolae Bănicioiu. 

Victor Ponta a precizat că este alături de PSD în campania pentru alegerile parlamentare, așa cum a afirmat alături de Liviu Dragnea. După ce i s-a atras atenția că Nicolae Bănicioiu ar trece la PRU doar dacă el i-ar cere, Victor Ponta a precizat: ”Eu nu i-am spus și nici nu o să-i spun, dar eu cred că Nicu Bănicioiu trebuie să rămână cu mine în PSD”. Fostul premier consideră că nu trebuie să justifice mai mult de atât, iar întâlnirea cu cei trei a fost o ”friptură”.

După ce Victor Ponta a spus: ”Eu nu sprijin PRU, eu sprijin PSD”. Dana Grecu a intervenit: ”Suntem copii sau ce facem?”. Victor Ponta i-a răspuns că ”Tratați lucrurile copilărește, dacă merg la restaurant și dumneavoastră intrați și ne salutăm...”. Fostul premier a afirmat că a vrut să intervină pentru ca ”oamenii să înțeleagă adevărul”. Dana Grecu i-a spus, depășind episodul ”friptura”, cu referire la corturile PRU cu Victor Ponta: ”E ca și cum Antena 3 ar flutura un steag cu Victor Ciutacu”. 

Victor Ponta i-a răspuns: ”Îl vedeți și pe Dacian Cioloș la USR și la PNL”, iar Dana Grecu a precizat: ”Dacian Cioloș nu este membru de partid, este un tehnocrat care nu s-a băgat în niciun partid”.

”Relația noastră este una rece, mă bucur foarte mult că este așa”, a conchis Dana Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel