Ceaiul de ginseng. Ce efecte are, cu adevărat. Remediul ideal

Dureri de cap
Dureri de cap

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre ce efecte are, cu adevărat, ceaiul de ginseng. Totul a fost descoperit după o invitație la un ceai din partea ambasadorului Coreei de Sud a jurnaliștilor care urmau să plece în Seul.

Înainte de o vizită în Coreea de Sud, ambasadorul a invitat la un ceai, la reședința sa, jurnaliștii care urmau să plece la Seul. Absența ar fi fost o impolitețe îngrozitoare, așa că m-am dus, deși îmi plesnea capul, cu o migrenă teribilă și perspectiva trezitului cu noaptea în cap și un drum de 18 ore în față.

Habar n-am ce a discutat distinsa adunare, nu mă gândeam decât să ajung la un antinevralgic și o cafea. Excelența sa ne-a servit, însă, ceai de ginseng. A fost ca un și cum ai acționa un întrerupător: durerea de cap mi-a trecut, brusc, ca și cum n-ar fi fost. Nu îmi amintesc să fi reacționat așa rapid la vreo pastilă pentru durere de cap.

Când am aterizat la Seul, încă de pe aeroport, mi-am cumpărat o pungă cu ceaiuri de ginseng: instant, plicuri, capsule. Cu banii pe care i-am fi dat pe o cola, puteam să beau elixirul care îți ia durerea de cap cu mâna. Nu a luat nimeni, nimic. Instant, la plic, capsule sau gumă de mestecat, efectul era același: zero, a povestit Val Vâlcu într-un editorial.

Vezi continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel