Ceai verde, beneficii incredibile pentru sănătate și siluetă

Ceea ce bei este la fel de important precum ceea ce mănânci, precizează jurnalista Andreea Sava într-o postare pe Facebook.

Dintre ceaiuri, cel verde este considerat o adevărată minune a naturii. În acest context, jurnalista prezintă mai multe beneficii pentru sănătate și siluetă. 

1. Stimulează metabolismul deci ajută la arderea grăsimilor

Ceaiul verde este o sursă importantă de antioxidanți dar și de catehine, despre care există mai multe studii că stimulează procesele metabolice. De asemenea, polifenolii stimulează termogeneza organismului (procesul de generare de căldură), lucru care se face cu un consum suplimentar de calorii.

2. Îți dă energie

Ceaiul verde conține cofeină, nu într-o cantitate atât de mare precum cafeaua dar suficientă încât să-ți dea energie suplimentară pentru antrenamente sau doar pentru viața de zi cu zi, lucru foarte important mai ales dacă țineți cură de slăbire. Un aport scăzut de calorii vă face, desigur, să aveți mai puțină energie. Mai ales în cazul curelor drastice.

[citeste si]

3. Inhibă pofta de mâncare și ajută la reducerea colesterolului

Cofeina ajută la inhibarea poftei de mâncare, polizaharidele mențin un nivel scăzut al zahărului în sânge. De asemenea, componentele despre care am vorbit mai sus care stimulează arderea grăsimilor contribuie și la scăderea colesterolului.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel