Toată lumea curăță cartofii, îi pune la fiert, îi scurge de apă și apoi îi pisează adăugând și restul de ingrediente. Dar se pare că această variantă nu este corectă, dacă îți dorești un piure declicios.
Cartofii trebuie fierți în ingredientele cu care vrei să îi combini, potrivit bucătarului chef Tyler Florence, scrie retete.unica.ro. Speli și cureți cartofii cruzi, îi tai cubulețe și îi pui la fiert în lapte cu unt, sare etc. Astfel, cartofi au timp să absoarbă aromele ingredientelor respective.
Când s-au fiert cum trebuie, scoate cartofii într-un alt vas. Pisează-i, încorporând treptat lichidul aromat în care i-ai fiert.
Vezi și: Motivul pentru care trebuie să bați albușurile separat, când faci omletă. Trucul gospodinelor
Plăcintă dobrogeană. Cea mai simplă rețetă. Mănânci și nu te mai saturi de ea!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News