Cea mai mare colecţie de instrumente muzicale, realizată din beţe de chibrituri

Cea mai mare colecţie de instrumente muzicale din beţe de chibrituri a fost realizată de un artist ucrainean.

Artistul ucrainean Bogdan Senchukov vrea să ajungă în Cartea Recordurilor realizând cea mai mare colecţie de instrumente muzicale din lume din beţe de chibrituri, relatează marţi Reuters, citează Agerpres.

15 dintre instrumentele sale de dimensiuni reale, inclusiv două chitare, acordeoane, o vioară şi tobe, sunt folosite de o trupă de muzicieni din Ucraina.

Hobby-ul lui Senchukov a început din şcoală şi, de atunci, a creat în detaliu obiecte artizanale, inclusiv un tanc din jocul "The World of Tanks" şi un turn Eiffel în miniatură, însă adevărata sa pasiune sunt instrumentele muzicale.

Ce spune artistul

"Ceea ce iubesc este să cioplesc, să lipesc, să dau o formă şi, în final, să se poată cânta la el", a spus Senchukov, 29 de ani, pentru Reuters, în timp ce lucra la cea de-a doua vioară.

"Când instrumentul cântă ... nu găsesc cuvinte să exprim ce simt atunci când ceva făcut din aceste mici beţe de chibrituri cântă aşa cum o face un instrument muzical obişnuit", a mai spus el.

Senchukov a avut nevoie de şase luni şi de 27.000 de beţe de chibrituri pentru a crea un instrument muzical în forma unui trident, folosit acum de trupă.

El a afirmat că cea mai provocatoare parte a activităţii sale este atunci când unele elementele necesită mai mult de 10 ore de lucru încontinuu. De exemplu, o placă de vioară sau de chitară trebuie realizată într-o singură şedinţă, altfel îşi pierde forma.

Deţinătorul a trei recorduri naţionale, Senchukov strânge documente care să dovedească Guinness World Records că deţine cea mai mare colecţie de instrumente muzicale realizate din beţe de chibrituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel