Cea de a 8 -a misiune IBM Corporate Service Corps în România a început miercuri;accent pe transformarea digitală a sectorului educaţional

Cea de-a opta misiune IBM Corporate Service Corps (CSC) în România a început miercuri, cu accent pe transformarea digitală a sectorului educaţional din România, informează IBM într-un comunicat remis Agerpres. 

Echipa IBM Corporate Service Corps pentru România este alcătuită din 16 experţi internaţionali IBM din Statele Unite, India, China, Egipt, Japonia, Filipine, Indonezia, Regatul Unit al Marii Britanii, Polonia, Brazilia şi Australia, cu o experienţă vastă în domenii precum transformarea digitală şi a afacerilor, UX/UI, Design Thinking, învăţare şi cunoaştere, cercetare în domeniul Inteligenţei Artificiale, marketing şi comunicare.

Programul IBM CSC oferă angajaţilor de top ai companiei oportunitatea de a lucra, timp de o lună, în activităţi umanitare în alte ţări.

Misiunea IBM CSC din România se va axa pe dezvoltarea de strategii şi practici de vârf ce vizează aplicarea tehnologiilor digitale în educaţie, care să îndeplinească standardele curriculare din România, pe modernizarea practicilor educaţionale, pe îmbunătăţirea platformelor digitale dedicate sălilor de clasă şi pe dezvoltarea metodologiilor de orientare în carieră, centrate pe fiecare elev şi corelate cu abilităţile necesare în era inteligenţei artificiale, informează IBM.

Organizaţiile-cheie din sectorul educaţional din România, cu programe la nivel naţional, ce susţin practicile digitale în educaţie, care vor primi recomandări pe termen scurt şi lung din partea echipei IBM pe parcursul unei luni sunt Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, Centrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Fundaţia Vodafone România şi Asociaţia "Pro Artă Dezvoltare şi Cunoaştere", precizează IBM.

În cei 10 ani de la lansare, programul IBM Corporate Service Corps a trimis în 44 de ţări diferite peste 4.000 de participanţi din 61 de ţări, a sprijinit peste 320 de echipe cu peste 1.300 de proiecte. România a fost printre primele ţări selectate pentru a beneficia de programul global IBM Corporate Service Corps, cu echipe trimise chiar de la lansarea programului în 2008, având impact asupra comunităţilor prin angajaţi implicaţi şi parteneriate strategice cu Guvernul, lideri civici şi din segmentul de afaceri, notează IBM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel