Dăncilă, negocieri demisie. Cristoiu: E bizar, trebuiau ținute secrete!

Demisia fostului premier Viorica Dăncilă este subiectul fierbinte al zilei de luni, iar Ion Cristoiu a explicat care ar putea fi evoluțiile în Partidul Social Democrat.

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut mai multe aprecieri privind evoluția politică a PSD-ului după rezultatele la prezidențiale: 

”Doamna Viorica Dăncilă și dacă era Napoleon trebuia să demisioneze aseară. Și asta pentru că nu a reușit să micșoreze distanța între ea și Klaus Iohannis, pe care nu-l dă afară din casă talentul politic, dar și pentru că a fost președintele partidului care a decis ca ea să fie candidat și astfel ea are toată responsabilitatea. Dar acum, cum adică? Să negociezi ca să pleci?”, a întrebat Ion Cristoiu la Realitatea Plus.

Știți ce este bizar? Nu înțeleg cum au ieșit la suprafață negocierile. Astea trebuiau ținute secrete”, a completat el.

Jurnalistul a mai prezentat și care sunt posibilitățile pe care le are, din punctul său de vedere, Viorica Dăncilă în acest moment:

”Sunt două posibilități: fie partidul consideră că doamna Dăncilă trebuie să demisioneze, și atunci trebuia forțată să demisioneze la CEx ori printr-o mișcare publică a 'puciștilor' sau avea dreptate să nu demisioneze și atunci trebuie să rămână. E o premieră în politica românească, din ce știu eu. Ori demisionează, ori nu demisionează?”, a mai spus Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel