Urmărește emisiunea live


Ce urmează pentru Laura Codruța Kovesi. Totul se întâmplă la Bruxelles

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Echipa de negociere a Consiliului Uniunii Europene se va întâlni marţi seară, la Bruxelles, cu noua echipă de negociatori a PE pentru a discuta despre desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al Parchetului Public European.

Echipa de negociere a Consiliului Uniunii Europene se va întâlni marţi seară, la Bruxelles, cu noua echipă de negociatori a Parlamentului European pentru a discuta despre desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al Parchetului Public European, fiind aşteptat un acord, care va trebui apoi confirmat de legislativul comunitar şi de Consiliu, a explicat o purtătoare de cuvânt a PE, la solicitarea Agerpres.

„Negocierile pe acest subiect continuă marţi, începând cu ora 19:15 (20:15 - n.r.). Ne aşteptăm la un acord, care va mai trebui confirmat de Parlamentul European şi de Consiliu. Conferinţa Preşedinţilor va decide asupra paşilor următori din partea PE', a spus purtătoarea de cuvânt, Irina Lietzen.

Amintim că, joi, în cadrul reuniunii Comitetului Reprezentanţilor Permanenţi ai statelor membre ale Uniunii Europene (COREPER), desfăşurată la Bruxelles, Laura Codruţa Kovesi a obţinut susţinerea pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului Public European.

Până în prezent, 22 de state membre ale UE s-au alăturat iniţiativei EPPO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel