Ce unghii ar trebui să porți în funcție de ocazie

unghii
unghii

Alexandra Oaida, o tânără în vârstă de doar 24 de ani, a devenit campioană europeană şi balcanică la categoria Stiletto şi vicecampioană europeană la Pink & White.

Alexandra a explicat şi ce unghii se poartă în diverse ocazii: ,,Pentru club recomand unghiile extravagante, formele extreme, decorate cu cristale Swarovski, folie de transfer, tendinţe noi de decorare în unghii, pentru serviciu recomand puţin mai cuminte, gen franchi clasic sau o unghie scurtă, nud, roz pal şi pentru nuntă în funcţie de preferinţele mireselor, pot fi dantele, cristale, flori în 3d, picturi, mai mult pe culorile aiwery, alb şi transparent, unghii din sticlă”- a precizat Alexandra, pentru monitorulab.ro.

VEZI ȘI: Şase recomandări esenţiale pentru frumuseţe, pe timpul verii

Pasiunea pentru arta unghiilor tehnice a descoperit-o în urmă cu 5 ani, după ce a cunoscut o stilistă de unghii din Aiud şi a participat la mai multe cursuri de design şi pictură în gel. Eugenia Ciobanu – Maestră Internaţională în arta unghiilor tehnice este cea care i-a remarcat talentul, s-a ocupat de pregătirea ei şi a înscris-o în Competiţia Europeană de unghii, concurs desfăşurat în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie 2012. A participat la două categorii importante: Stiletto şi Pink & White; la prima s-a clasat pe locul I, devenind campioană europeană, iar la categoria „Pink & White” pe locul II şi a obţinut titlul de vicecampioană europeană.A câştigat şi Campionatul Balcanic de Modelare a Unghiilor, ediţia a III-a de la Belgrad – Serbia, la începutul lunii aprilie a acestui an, unde a obţinut titlul de campionă balcanică la Stiletto.

Unghiile Stiletto necesită între două şi trei ore de muncă şi costă între 100 şi 300 de euro iar cele Pink White între 150 şi 300 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel