CRĂCIUN. Ce trebuie să faci ca să ai noroc în 2018

în fiecare an există o serie de tradiții de Sărbători care trebuie respectate. Ce trebuie să faci de Crăciun ca să ai noroc în anul ce urmează.

De ani de zile există o serie de superstiții care trebuie respecate pentru a avea noroc în anul ce urmează. De obicei, se spune că nu este bine să dai absolut nimic cu împrumut, deoarece îți dai afară norocul din casă, notează antena3.ro.

În ziua de 24 decembrie, pregătirile făcute de gospodine stimulează belșugul casei, astfel că este foarte important să te apuci din timp de ele. Pregătirea turtelor, colacilor și a covrigilor reprezintă o etapă importantă pentru prosperitate în casă. Acestea trebuie oferite colindătorilor sau duse la biserică pentru pomenirea celor morţi.

În seara de Ajun nu se bea rachiu

Potrivit supersițiilor, rachiul a fost inventat de diavol și se presupune că îşi bate joc de cel ce-l bea, zicând că acesta are întâietate înainte tuturor bucatelor.

Faptele pe care le faci, fie bune sau rele, se vor răsfrânge asupra ta. Aşadar, supărarea sau certurile trebuie evitate în această zi de sărbătoare.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel