Ce stim despre noile seturi LEGO Marvel Super Heroes: Generations

LEGO Marvel Super Heroes reprezinta seturi cu adevarat interesante pentru micuti si micute. Motivul este unul simplu: Iron Man, Hawkeye, Hulk, Spiderman, Wolverine, Thor, Captain America – sunt numai cativa dintre eroii pe care LEGO i-a transformat in minifigurine. Iar povestile cu acestia pot fi nenumarate, asta pentru ca toti isi unesc puterile pentru a-l opri pe Loki si armata sa din a realiza o arma cu care pot controla intreaga planeta.

Seturile LEGO Marvel Super Heroes sunt destinate copiilor cu varsta intre 5 – 14 ani si au zeci si mii de piese, in functie de etapa de dezvoltare a fiecarui copil. Din 2013 si pana in prezent, seturile LEGO Marvel Super Heroes au avut un real succes si continua chiar si in prezent sa fie de interes. Acesta este si motivul pentru care cei de la LEGO s-au hotarat sa reinventeze LEGO Marvel Super Heroes. Cum?

Au oferit un singur cuvant: Generations. Iar de aici, fanii au stiut la ce se refera. Se pare ca noile seturi LEGO Marvel Super Heroes, care vor aparea pe tot parcursul anului 2017, vor pune fata in fata eroii cu versiunile mai tinere ale acestora.

Iar fanii seturilor LEGO Marvel Super Heroes au reactionat imediat, imaginandu-si fel de fel de scenarii: "Oare vom afla lucruri noi despre Iron Man, Hawkeye, Hulk, Spiderman, Wolverine, Thor, Captain America? Oare aveau alte puteri? Oare le aflam secretele?", au fost numai cateva dintre intrebarile fanilor supereroilor. Un lucru este sigur: cei de la LEGO Marvel Super Heroes nu se grabesc sa scoata pe piata noile seturi si prefera sa creasca tensiunea pas cu pas, aruncand fie un titlu, fie cateva imagini referitoare la ele.

Pentru aceia pasionati de LEGO Marvel Super Heroes, la Noriel veti gasi o multime de seturi interesante: Captain America Movie, Omul Paianjan: Capcana cu tentacule, Atacul Distrugatorilor, Wolverine contra Magneto, Atacul lui Detroit Steel, Spiderman contra Scorpion sunt numai cateva dintre cele pe care le puteti gasi la Noriel. Au zeci sau mii de piese. Si cum altfel sa fii pregatit pentru partea a doua daca pe prima nu o stii foarte bine?

In plus, preturile sunt accesibile. Iar Iron Man, Hawkeye, Hulk, Spiderman, Wolverine, Thor, Captain America pot face echipa impreuna – una care nu poate fi invinsa atata timp cat abilitatile fiecaruia dintre ei sunt puse in evidenta. In lupta dintre bine si rau, cel mic va fi arbitru. El decide. Ce va face?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel