Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului

nicolaescu
nicolaescu

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la România TV, că fratele său va fi incinerat pentru că aşa fost dorinţa acestuia.

Iolanda Nicolaescu, în vârstă de 86 de ani, a precizat că şi unchiul lor a fost incinerat, iar Sergiu Nicolaescu a vrut acelaşi lucru, scrie rtv.net.

"Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viaţă să fie incinerat. Şi unchiu-miu a dorit acest lucru, şi el a spus că vrea tot aşa ca unchiul meu. Nu daţi vina pe nevastă şi pe nu ştiu ce. Nu vă luaţi după bârfe", a declarat Iolanda Nicolaescu la România TV.

În ceea ce priveşte averea regizorului, Iolanda Nicolaescu a precizat: "Fratele meu are banii dinainte de Revoluţie, pentru 26 de filme făcute în străinătate pentru care lua valută. Statul român îl lăsa pentru că îi lua 60% din bani şi el numai 40%. Absolut tot ce are sunt dinainte de Revoluţie".

Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel