Ce spune mama femeii care l-a violat pe taximetrist

luminita perijoc
luminita perijoc

Tudora Ifrim, mama Luminiţei Perijoc, susţine că fata este sănătoasă şi că ea este victima, nicidecum agresoarea taximetristului Nicolae Stan. Ea a explicat că toată povestea nu pare logică, mai ales că Luminiţa "este o femeie frumoasă şi poate avea orice bărbat îşi doreşte".

"După ce a ajutat-o cu nişte cumpărături, Luminiţa l-a invitat în bucătărie, la un pahar cu vin. S-a dus în dormitor să ia banii, să-l plătească, s-a întors şi atunci s-a dat la ea... Nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat! O fi sărit pe ea, că e tânără şi frumoasă, nu ştiu... S-a apărat şi ea cum a putut!", a declarat mama fetei.

Femeia spune că, dacă ar fi fost în aceeaşi situaţie. "Era în bucătărie şi a pus mâna pe cuţit... Am fost azi (n.r.-ieri) la spital şi am vorbit cu doctorul Tatu şi cu o doctoriţă şi mi-au zis că e sănătoasă şi că o să plece acasă repede. Ea dacă vroia un bărbat, îl avea! Că e frumoasă şi tânără! Putea să-i dea bani, mergea cu el la hotel şi făcea ce dorea! Nu-i trebuia ei romi d-ăştia! Ce să vă mai zic..., sunt bolnavă, lăsaţi-mă în pace, că am aparat la inimă!", a spus Tudora Ifrim.

Mama Luminiţei a spus că fata ei a povestit aceleaşi lucruri şi la poliţie şi la spital. Ea susţine că nu îşi mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat. Mama fetei susţine că Luminiţa nu avea vreo pasiune deosebită pentru un actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel