Ce spune Liviu Dragnea despre demiterea șefului DIPI

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că schimbarea din funcţie a şefului DIPI, Nicolae Gheorghe, a fost generată de un anumit motiv şi a adăugat că răspunsul în cazul acesta ar putea apărea în următoarele zile, dacă vor exista 'alte elemente'.

'Eu nu am înţeles astăzi. Dar eu am învăţat să înţeleg ce se întâmplă în România, şi anume să mai aşteptăm câteva zile, nu ştiu, o zi, două, câteva zile ca să primim răspunsul. Eu consider că această demitere este generată de ceva, nu cred că s-a trezit Dacian Cioloş să-l demită pe şeful de la DIPI. Dacă în zilele următoare vor apărea şi alte elemente, atunci vom avea răspunsul de ce a fost schimbat. Nu am înţeles de ce', a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, deciziile în privinţa şefului DIPI, Nicolae Gheorghe, sau a şefului ANAF, Gelu Diaconu, aparţin exclusiv premierului.

'Sunt decizii care sunt în competenţa primului-ministru, dumnealui are informaţii, are evaluări şi în funcţie de asta ia decizii. Ce nu am înţeles eu în legătură cu dl Gelu Diaconu, această bâlbâială - un ministru de Finanţe, care cere demisia, cu premierul care încă nu face. Este în competenţa primului-ministru dacă ajunge la concluzia că trebuie demis un om, în speţă dl Gelu Diaconu, să o facă, chiar dl Gelu Diaconu a spus că aşteaptă să fie demis. Ori au ajuns la concluzia că omul ăla trebuie să părăsească funcţia şi atunci semnează decizia de eliberare din funcţie, ori, dacă nu, trebuie să închidă subiectul', a adăugat preşedintele PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel