Ce spune Dan Puric despre lista lui Dughin, în care este inclus

Actorul Dan Puric spune că i se pare "hilară" prezența sa pe așa-numita listă a lui Dughin, apărută miercuri în presă, și care ar include persoane pe care ideologul Kremlinului le considera potențiali agenți de influență ai Moscovei în România.

Dan Puric a transmis prin intermediul PR-ului său că „a citit amuzat" ceea ce „speculează presa" şi că „până acum, am fost făcut legionar, simpatizant al lui Corneliu Zelea Codreanu. Ba chiar am fost şi declarat mort la un moment dat, într-o ştire care a circulat pe internet. Acum sunt colaborator al Rusiei", a precizat actorul, care a adăugat că nu poate avea o altă reacţie în această poveste care i se pare hilară, potrivit adevarul.ro.

Presa ucraineană, preluată de portalul inliniedreapta.ro, scrie că grupul de hackeri ruşi „Humpty Dumpty” - „Shaltai Boltai”- a spart  e-mailul lui George Gavrisha, colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin, cunoscut ca ideologul Kremlinului. Gavrisha apare ca asistent personal al lui Dughin. 

În arhiva mail-ului există o anexă în care sunt notate mai multe ţări, „în care e necesară crearea unui club de elită şi / sau a unui grup de influenţă prin Russia Today”, se arată în introducerea Anexei 1. România apare și ea în acestă listă, cu o serie de oameni din mai multe domenii.

Un hacker dezvăluie țintele din România ale propagandei rusești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel