Urmărește emisiunea live


Ce spune Cozmin Gușă despre scandalul de la Antena 3

cozmin_gusa
cozmin_gusa

Cozmin Gușă susține că jurnaliștii Antenei 3 și-au asumat poziția anti-Băsescu și pro-Ponta, ceea ce le-ar fi adus popularitate și beneficii financiare. El susține că acum jurnaliștii îl atacă chiar pe Victor Ponta, pentru că el a făcut numirile la DNA și Traian Băsescu doar le-ar fi acceptat. Gușă mai spune că i-ar fi simplu să critice derapajele Antena 3, însă el nu se arată convins de corectitudinea magistraților. 

"E o situaţie complexă din nefericire şi este un derapaj pe toate planurile, dacă stăm să analizăm. Trebuie să ne gândim despre nişte actori implicaţi în jocul politic, jurnaliştii pe care i-a menţionat Victor Ponta care au fost tovarăşii lui de drum în campania electorală. Nu e nicio ruşine în asta. Şi-au asumat o poziţie anti-Băsescu, au călărit un val de popularitate din care au beneficiat atât la nivel de celebritate, cât şi la nivel financiar. Au fost mai importanţi decât Relu Fenechiu, dacă vorbim depre un alt om certat cu justiţia, în campania anti-Băsescu şi în pregătirea victoriei USL-ului şi, sigur, în devenirea lui Victor Ponta pe postul de prim-ministru", a spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Acțiune la comandă?

El adaugă că "Suntem într-o situaţie pe care este greu să o judecăm, în care patronului grupului Intact este şi un membru marcant al unui partid de guvernământ, în care cei care merg la Parchet nu vorbesc decât despre Băsescu, uitând că la putere este USL, iar propunerile de procurori pe care ei îi acuză le-a făcut exact Victor Ponta. Traian Băsescu nu a făcut decât să le accepte". Cozmin Gușă a adăugat că derapajele Antena 3 sunt evidente. "Mi-ar fi foarte simplu să critic acele emisiuni dacă aş avea convingerea în momentul ăsta că oamenii din magistratura românească acţionează corect, şi nu la comandă", a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel