Ce-și reproșează Viorica Dăncilă după turul 1 al alegerilor prezidențiale

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Votarea în turul întâi al alegerilor prezidențiale 2019 s-a încheiat, ceea ce permite analize pentru toți cei implicați, dar în special pentru cei doi candidați care se vor lupta în turul doi, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a explicat, duminică seara, la TVR 1, ce va urma pentru ea în campania pentru turul doi, dar și ceea ce-și reproșează după tutul 1:

”Ceea ce-mi reproșez este că nu am ajuns în toate județele. Am câteva județe în care nu am reușit să ajung. Și cred că orice candidat trebuie să aibă un dialog cu cetățenii. Trebuie să meargă în mijlocul românilor pentru a vedea care este opinia lor. Cred că acest lucru îl pot face în următoarele două săptămâni, astfel încât, acolo unde nu am reușit să ajung, să pot să iau contactul cu cetățenii din județul respectiv. În al doilea rând, faptul că ar trebui să stau mai mult pe posturile de televiziune, pentru că, de multe ori am mers într-un județ, am luat contactul cu un număr redus de cetățeni, dar cred că trebuie să-mi spun opinia mult mai mult în spațiul public”, a declarat liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Solicitată de moderatorul emisiunii ”Președinte pentru România”, ionuș Cristache să spună dacă reproșează ceva și membrilor sau staff-ului său de campanie, fostul prim inistru a spus:

După ce o să am procesele verbale și voturile pe fiecare județ, vom face o analiză pe fiecare județ în parte și atunci vom vedea cine ne-a nemulțumit de rezultatul obținut și probabil atunci vor exista reproșuri. Până nu văd votul pe fiecare județ în parte nu am cum să spun că reproșez cuiva ceva. În rest, vreau să le mulțumesc colegilor din teritoriu pentru implicare și pentru munca depusă”, a explicat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel