Ce se știe despre Threads, aplicația pe care Facebook o dezvoltă pentru a concura cu Snapchat

Ana Vasilescu / 30 aug 2019 / 10:27
Facebook
Facebook

Potrivit presei specializate în tehnologie The Verge, Threads este în faza de testare pe Facebook și încă nu există o dată planificată de lansare. Aplicația este concepută pentru a schimba mai multe informații cu prietenii de pe Instagram.

Threads va permite utilizatorilor să își partajeze automat locația și durata bateriei cu prietenii, pe lângă cele mai tipice mesaje text, fotografii și videoclipuri, folosind instrumentele creative ale Instagram, a raportat The Verge, potrivit bbc.com.

Threads arată foarte similar cu produsul de mesagerie existent pe Instagram: mesajele apar pe un perete central, cu un semn verde care arată ce prieteni sunt activi. Dacă unul dintre ei a publicat recent o poveste, ea poate fi vizualizată și din Threads.

Aplicația va avea, de asemenea, o cameră foto pentru a capta fotografii și videoclipuri pe care le puteți trimite prietenilor apropiați. Facebook a anunțat în ianuarie că intenționează să-și integreze serviciile de mesagerie pe Instagram, WhatsApp și Facebook Messenger.

Facebook, proprietarul Instagram, și Snapchat sunt într-o continuă competiţie.