Ce se mai fură în România: O PARCARE! - FOTO

O parcare de pe DN76 Deva - Brad, lăsată de hoţi fără bănci, mese şi coşuri de gunoi, conform DRP Timişoara.

Persoane necunoscute au distrus o parcare de pe marginea DN76 Deva - Brad, între localităţile Brad şi Groşi, din judeţul Hunedoara, angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Deva constatând joi că din spaţiul de refugiu au dispărut toate elementele din fier ce fuseseră montate acolo.

'S-a furat...parcarea! Echipa SDN Deva aflată pe DN76 a sesizat că din parcarea de la km 42+150, între Brad şi Groşi, judeţul Hunedoara, au dispărut elementele din fier forjat montate în spaţiul de refugiu. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a DN76. Au fost furate băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat. Asemenea furturi au fost reclamate către Poliţie şi în trecut, SDN Deva constituindu-se parte civilă', a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Cazul parcării din care au dispărut toate elementele din fier a fost preluat de Poliţia Brad, el fiind încadrat la cele cu autor necunoscut. 'Poliţia Brad a deschis în acest caz un dosar penal pentru furt, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel