Ce se întâmplă la mare de 1 Mai

Dacă vă place berea și vă place să mergeți la mare de 1 mai, ceea ce cam este universal-valabil, veți avea ocazia să descoperiți noi sortimente de bere la un super-eveniment dedicat acestei băuturi. 

Festivalul Berii va aduce la mare renumiți producători de bere, care vin cu peste 30 de sortimente. Lor li se vor alătura și producători de bere artizanală, atât din Constanța, cât și din Republica Moldova. 

Festivalul începe miercuri, 26 aprilie, și durează până luni, 1 mai, urmând a avea loc la Pavilionul Expozițional din Constanța.

Potrivit presei locale, de vineri, 28 aprilie, veți putea savura, pe lângă bere, multă muzică pe toate gusturile.

[citeste si]

În prima seară de concerte vor cânta formațiile Provincialii, Haiducii, Nightlosers și Compact. Sâmbătă vor urca pe scenă Trupa Veche, Talisman, Gipsy Casual și Mihai Mărgineanu Band. Duminică vor susține recitaluri Maria Dragomiroiu, RO-MANIA + Kronos, Fly Project și Spitalul de Urgență. Ziua de 1 Mai va fi și mai frumoasă datorită ansamblurilor de dansuri populare Izvoare Dobrogene, Doina Bărăganului, Brâulețul Dunării și Busuiocul și Tarafului Daniel Trifu, informează telegrafonline.ro. Vor mai concerta DJ Project și Giulia, Prestige Orchestra, Bere Gratis și Nicu Paleru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel