Ce se întâmplă în gara din Suceava, după uciderea polițiștului

Polițistul Sorin Vezeteu, care patrula singur în Gara din Suceava, a murit după ce a fost atacat de la spate cu un cuțit de un tânăr de 23 de ani. Polițistul a fost înjunghiat de 40 de ori. El a lăsat în urmă doi copii mici. După moartea polițistului, lucrurile s-au schimbat în gară. 

Poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava au parte de sprijinul a câte doi jandarmi în fiecare zi, pentru activităţi de patrulare, pe timp de zi şi de noapte. 

Între Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava şi Jandarmeria Suceava este un protocol mai vechi privind colaborarea şi solicitarea de sprijin când este nevoie. În noile condiţii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a comunicat oficial că a alocat doi oameni, câte unul la schimbul de 12 de ore, pe care Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava îi planifică aşa cum doreşte, pentru activităţile de patrulare de zi cu zi.

Măsura de sprijin are în primul rând un important rol psihologic pentru moralul colegilor lui Sorin Vezeteu. Poliţiştii mărturisesc că au ajuns să fie atenţi la orice persoană care merge mai alert pe peronul gării, potrivit monitorulsv.ro

Oamenii continuă să vină și să pună lumânări în locul unde a fost ucis polițistul Sorin Vezeteu, locul transformându-se într-un altar închinat memoriei sale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel