Ce se întâmplă, de fapt, atunci când bei apă caldă cu lămâie. Mit spulberat

Mitul că apa caldă cu lămâie este una dintre cele mai sănătoase băuturi a fost spulberat de specialişti. Aceştia astrag atenţia şi spun că singurul beneficiu al acestei băuturi este hidratarea. 

Mitul că un pahar de apă caldă cu lămâie face bine la sănătate este foarte răspândit. Dar, de fapt, singurul beneficiu demonstrabil este hidratarea.Restul beneficiilor presupuse sunt fie trucuri, fie nu au fost dovedite științific. 

Este, de asemenea, fals că această băutură contribuie la creșterea pH-ului corpului în conformitate cu dieta alcalină extravagantă, deoarece implică o contribuție a acidului ascorbic care prezintă inițial un pH scăzut. 

Motive pentru a nu-l lua


Există mai multe motive pentru a nu bea un pahar de apă caldă cu lămâie pe stomacul gol. Primul este faptul că, fiind un produs cu un grad ridicat de aciditate, dacă avem tendința de a suferi de probleme de aciditate sau de ulcer gastric, putem accentua aceste probleme, dat fiind pH-ul scăzut al sucului. Este recomandabil în aceste cazuri să luați produse care să nu aciduleze mai mult mucoasa.

În cele din urmă, atunci când bem un suc acid pe stomacul gol, ne sunt afectaţi dinţii. Acizii de lămâie sunt corozivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel