Ce se întâmplă cu serialul "The Crown". Netflix a făcut anunțul

Netflix a făcut un anunț legat de serialul "The Crown", care prezintă viaţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Serialul de mare succes produs de Netflix, "The Crown", care prezintă viaţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va încheia după cel de-al cincilea sezon, cu un sezon mai devreme decât era prevăzut, a anunţat vineri platforma de streaming, relatează AFP.

După Claire Foy în primele două sezoane, apoi Olivia Colman în următoarele două, o altă actriţă britanică, Imelda Staunton, va interpreta rolul suveranei britanice în cel de-al 5-lea sezon, scrie Agerpres. Obişnuită a rolurilor secundare, în special în saga "Harry Potter" şi "Pride", actriţa de 64 de ani a fost nominalizată la Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din "Vera Drake" (2004) .

Trei Globuri de Aur şi opt premii Emmy

Creatorul serialului, Peter Morgan, a declarat iniţial că intenţionează ca serialul să se întindă pe şase sezoane, nu pe cinci, proiectul urmând să înceapă cu ascensiunea Reginei Elisabeta a II-a la tron şi să se încheie în zilele noastre.

"The Crown" a câştigat deja trei Globuri de Aur şi opt premii Emmy. Serialul a fost urmărit, de la debutul în urmă cu patru ani, de pe 73 de milioane de conturi Netflix din întreaga lume, a anunţat în ianuarie Ted Sarandos, director de conţinut al Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel