EXCLUSIV  Ce se întâmplă cu PNDL. Silviu Hurduzeu, preşedinte CJ Caraş-Severin: Este extraordinar de important

Asfaltare
Asfaltare

Președintele Consiliului Județean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a vorbit despre importanţa programului PNDL, mai ales pentru localităţile mici. 

Silviu Hurduzeu, preşedintele CJ Caraş-Severin a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre importanţa programului PNDL, prin care sunt finanţare proiecte locale de infrastructură, program pe care unele partide l-ar vrea desfiinţat.

"Acest program, pentru toate localităţile din România, este unul care este mai mult decât util şi benefic. A fost PNDL 1 şi PNDL 2; cu siguranţă PNDL 2 nu ar fi existat dacă primul program nu ar fi fost de succes. Sigur că au fost sincope, cu întârzieri, poate că unele proiecte nu au fost finalizate, dar pentru localităţile mici şi nu numai este foarte important.

O comunitate cu 2-3.000 de locuitori nu poate avea un buget mare. Localităţi de acest gen nu pot, din bugetul propriu să facă investiţii de apă, canalizare, drumuri comunale sau orăşeneşti din bugetul propriu. Sunt cheltuieli foarte mari, iar bugetul propriu nu ar putea susţine acest lucru. (...) Acest program este unul extraordinar de important pentru dezvoltarea comunităţilor", a explicat Silviu Hurduzeu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel