Ce se întâmplă cu emisiunea Xtra Night Show. Capatos a făcut anunțul: Veste proastă. Dacă rezistăm noi, rezistaţi şi dvs.

Dan Capatos a anunțat ce urmează să se întâmple cu emisiunea Xtra Night Show, pe care o prezintă. Fanii au fost luați prin surprindere.

"Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce intrăm atât de târziu. Această emisiune, încă de acum 25 de sezoane, când a fost ea creată şi gândită, a fost exact aşa: ca un ultim program al zilei, în grilă, un program tampon, care să se muleze pe programul de prime time, construit ca atare. Subiectele erau construite, la fel şi acum, pentru a ține telespectatorii în faţa televizoarelor, până la miezul nopţii", a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

"Dacă rezistăm noi, rezistaţi şi dumneavoastră"

"Vestea bună este că, odată cu debutul Asia Express, vom reveni, cumva, lunea şi marţea, la orele care ne-au consacrat, 23:15, 23:30. Vestea proastă este că miercurea şi joia vom începe de la 00:30. Așa este creată grila pentru că, repet, emisiunea este, în primul rând făcută pentru a completa grila şi dă prioritate programelor de prime time, aşa cum este şi normal. Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem.

Aşadar, vor fi şi zile în care vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicare, şi, din respect pentru cei care se uită chiar şi la acea oră, am cerut conducerii să ne prelungească această emisiune până la 01:30, pentru că sunt convins că o să staţi alături de noi. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră", a mai spus Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel