Ce se întâmplă cu brazii din piețe tăiați și nevânduți pentru Crăciun

Brazi
Brazi

Vânzătorii de brazi au stat și în prima zi de Crăciun în piețe, pentru a scăpa de marfa vândută. Unii au redus prețurile, doar pentru a vinde tot și pentru a putea să plece acasă, în timp ce alții au preferat să rămână cu marfa nevândută, în loc să o dea în pierdere.

Unii comercianţi au dat brazii sau coroniţele aproape gratis, în timp ce alții au oferit reduceri nesemnificative. Cei din urmă spun că s-au chinuit mult să taie din păduri cei mai frumoşi pomi de Crăciun şi cred că munca lor trebuie răsplătită pe măsură.

Aceștia susțin că vor merge cu brazii rămaşi în Republica Moldova, pentru că acolo Crăciunul este cu o săptămână mai târziu. În ultima lună, poliţiştii au confiscat peste 24.000 de brazi tăiaţi ilegal şi au dat aproape 3.500 de amenzi, în valoare de peste 4.000.000 de lei, scrie antena3.ro. Pomii de Crăciun fie nu aveau etichete, fie erau vânduţi în locuri neautorizate, fie au fost tăiaţi ilegal. În cele mai multe cazuri, brazii care nu ajung în casele oamenilor pentru a fi împodobiţi sunt fie abandonaţi la întâmplare prin oraş, fie aruncaţi la gunoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel