Ce se ascunde în spatele discursului lui Iohannis. Alex Coita: Coaliţia PSD-ALDE poate profita

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a analizat discursul de vineri al lui Klaus Iohannis şi a declarat că acesta prezintă o serie de elemente care ar putea fi folosite de către cei de la PSD-ALDE. 

Alex Coita a declarat, într-o intervenţie la România TV, că discursul de vineri al lui Klaus Iohannis a devoalat strategia pe care o va avea preşedintele în campania electorală de la sfârşitul acestui an, în care a anunţat deja că se va înscrie pentru a candida pentru al doilea mandat. Coaliţia PSD-ALDE poate profita de aceste elemente, afirmă Alex Coita.

"Dacă aş fi în locul celor de la PSD-ALDE m-aş bucura foarte mult aceste declaraţii ale preşedintelui, nu că ar ajuta pe cineva ci pentru că devoalează slăbiciunile preşedintelui ţării cât şi principalele teme de campanie pe care le va aborda în toamna anului acesta. Am văzut un Iohannis rigid, orgolios, care este tributar unor teme pe care se pare că nu le înţelege în profunzime. Are un discurs economic de nivelul anilor 2009-2010, neadaptat realităţilor post-criză. În general, se poartă ca un diriginte care îşi muştruluieşte elevii dar în realitate nu are un control real", a declarat Alex Coita. 

Vezi şi: Procuror șef DNA sinucidere. Mișcarea care l-ar fi SALVAT de la moarte

Slobozia. Primarul PSD susține partidul Pro România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel