Ce şanse are moţiunea de cenzură. Alina Gorghiu: Mai avem nevoie de voturi

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seara, că Opoziția ar mai avea nevoie de câteva zeci de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă. Cu toate astea, Gorghiu spune că fără voturile parlamentarilor PSD şi ALDE nu sunt şanse mari de reuşită. 

"Am mai avea nevoie de vreo 20 de voturi pentru a avea succes. Zilele acestea am vorbit cu foarte mulți parlamentari pentru a-i convinge să ne susțină. Însă e foarte greu pentru că, dacă facem un calcul, cu tot cu UDMR și minorități, tot nu adunăm numărul necesar", a spus Gorghiu, într-o emisiune TV.

Parlamentarii PSD-ALDE nu vor vota 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că s-a decis în cadrul BPN ca parlamentarii PSD să asigure cvorumul la moţiunea de cenzură, dar să nu voteze. 

"Am convenit să tratăm moțiunea cu seriozitate. Vom participa în sală, parlamentarii PSD îşi vor expune punctul de vedere, dar nu vom vota. Am căzut de acord cu colegii din ALDE ca acest guvern să meargă mai departe", a declarat premierul VIorica Dăncilă. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului ar putea fi depusă miercuri la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel