Ce să mănânci la cină ca să slăbeşti. Patru ingrediente care te ajută să scapi de kilogramele în plus

Când încerci să scapi de kilogramele în plus fiecare masă și calorii contează. Dar asta nu înseamnă că cina trebuie să fie doar o salată. Vă prezentăm patru ingrediente pe baza cărora vă puteţi construi o cină delicioasă, formată inclusiv din desert.

Salată verde

Începeți cina cu o salată simplă: are calorii scăzute. În plus, o salată cu legume oferă fibră, un must-have atunci când esti dieta. Fibrele vă ţin de foame, iar potrivit unui studiu, creșterea consumului de fibre poate ajuta la prevenirea apariției de kilograme în plus și chiar la pierderea în greutate.

Proteine slabe

Carne de vită, carne de pui, carne de porc, pește, tofu sau fasole - nu contează ce alegeți - toate sunt bogate în proteine. Proteina vă va face să vă simțiți sătui mai mult timp, în comparație cu carbohidrații și grăsimea. Și nu uitați de lactate: cercetările recente, publicate în Journal of Nutrition, au constatat că proteina din lapte (denumită proteină din zer) poate ajuta la scăderea în greutate și la creșterea masei corporale slabe.

Cereale integrale

Alegerea de boabe întregi, cum ar fi orezul brun, quinoa și pâinea integrală vă pot ajuta în ceea ce privește pierderea în greutate.

Desert

Deși acest lucru nu este exact un ingredient, este o veste destul de dulce prezenţa desertului în dieta dumneavoastră. Interzicerea alimentelor zaharoase ar putea duce la supraalimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel