Ce pedeapsă a primit Gâdea pentru că l-a făcut "dobitoc" pe Duță

Tribunalul București a decis, joi, că Mihai Gâdea și Antena 3 trebuie să îi plătească fostului șef al CNAS, Lucian Duță, suma de 1.000 de lei, reprezentând daune morale, în urma emisiunii "Sinteza zilei" din 22 februarie 2012.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare. Ea vine după ce Judecătoria Sectorului 1 stabilise că Lucian Duţă trebuie să primească daune morale de 5.000 de lei, însă ambele părți (atât Duță, cât și Antena 3) au contestat decizia, scrie paginademedia.ro.

Tribunalul București a menținut celelalte dispoziții ale Judecătoriei Sectorului 1, de a-i obliga pe pârâți, Mihai Gâdea și Antena 3, "la publicarea pe cheltuiala acestora, în extras, a hotărârii judecătoreşti, în 30 de zile de la data rămânerii irevocabile a acesteia, într-un ziar de circulaţie naţională, într-o singură ediţie".

Schimbul de replici Gâdea-Duță

Mihai Gâdea: Dumneavoastră sunteţi un nesimţit, dacă asta aţi înţeles. Pentru că eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc! Ca dumneavoastră să mă acuzaţi pe mine că eu fac lobby pentru o firmă de medicamente, înseamnă că nu aveţi raţiune! Aţi înţeles?

Lucian Duţă: Domnul Gâdea!

Mihai Gâdea: Ce, domnule Duţă?

Lucian Duţă: Dumneavoastră, nu faceți decât să demonstrați mitocănia şi nesimţirea dumneavoastră, nu a mea.

La finalul emisiunii – Mihai Gâdea: Vă mulțumesc mult, doamnelor și domnilor, îmi pare rău că în această seară m-am enervat peste măsură și îmi cer scuze pentru un cuvânt pe care n-ar fi trebuit să-l spun, i-am spus domnului Duță că ar fi un dobitoc, lucru pentru care îmi cer scuze. Nu am vrut să-l jignesc, dar în momentul în care cineva este fără rațiune, cum părea domnia sa, sigur, nu există nici un fel de justificare pentru cuvântul pe care l-am folosit.

Decizia instanței de judecată:

"Respinge apelul formulat de apelantul – reclamant ca nefondat. Admite apelul formulat de apelanţii – pârâţi. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă reclamantul – pârât la plata daunelor morale în sumă de 1.000 lei către pârâtul – reclamant. Menţine celelalte dispoziţii. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pron în şedinţă publică azi, 17.04.2014".

Vezi și: Ce audienţă a făcut scandalul dintre Mihai Gâdea şi Lucian Duţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel