Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Adevărate amenințări

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Modul în care îți încarci telefonul poate avea repercusiuni serioase. Ce nu trebuie să faci. Acestea sunt cele mai mari greșeli și amenințări.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Cele mai mari amenințări pentru baterie sunt ciclurile de încărcare. Într-un ciclu de încărcare, bateria ajunge de la aproape goală la plină. Fiecare baterie de telefon are un anumit număr de cicluri înainte de a nu mai putea fi utilizată, scrie techcafe.ro.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Bateriile nu au o durată de viață prea lungă. Majoritatea producătorilor susțin că bateriile au între 300 și 500 de cicluri de încărcare, iar Apple susține că bateriile folosite pe laptopurile sale nu se încarcă mai mult de 80% din capacitatea normală, după 1000 de încărcări.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Când bateria se va degrada, veți observa că vă va oferi o durată de viață mai scurtă de-a lungul zilei. O metodă de a reduce acest risc este evitarea încărcării bateriei de la 0 la 100%. Dacă aceste cicluri sunt dese atunci bateria se va degrada mai rapid.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei apă cu bicarbonat, pe stomacul gol. Efecte miraculoase pentru sănătate!

Sfaturi pentru bateriile Litiu-Ion

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Trebuie încărcate la maximum înainte de prima folosire.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Încărcările parţiale sunt mai bune decât cele de la 0-100%.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Nu lăsa bateria să se descarce complet sau să stea mult timp descărcată.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! O dată la 1-3 luni, fă un ciclu complet de încărcare. 

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Cel mai bine e să ţii telefonul sau tableta închise pe timpul încărcării.

Ce nu trebuie să faci, când îți încarci telefonul. Cele mai mari greșeli! Nu încărcaţi telefonul sau tableta sub 0 grade şi nici peste 50 de grade Celsius, scrie yoda.ro.

Vezi și: Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Trucurile de care habar nu aveai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel