Ce mesaje a primit Tudor Chirilă pe Facebook

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost implicat, miercuri, într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei. În acest context, cei care îi urmăresc contul de Facebook i-au lăsat numeroase mesaje pe rețeaua de socializare.

Tudor Chirilă era la o cafenea din nordul Capitalei, atunci când a fost abordat de bărbat, care i-ar fi spus că tatăl lui a fost securist. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie.

Iată câteva din mesajele care au fost scrise ulterior pe contul de Facebook al artistului:

Îți admir căutarea de sine, introspecția și faptul că îți asumi răspunderea. Prea puțini își mai asumă ceva în țara asta, prea puțini mai recunosc când au greșit.

Nu agreez violenta de niciun fel, dar îți înțeleg pana la un punct atitudinea însă, apreciez enorm asumarea acestei greșeli, ceea ce ești, cum ești, cine esti și ce faci. Cred ca a fost o lecție experiența de astăzi. Asta te va face mai bun și mai puternic.

F urât, trebuia sa gandesti inainte sa lovesti, ce ai zice daca toti tinerii ar face ca tine??

Oricine poate greși..nu suntem perfecți, important este să avem puterea să recunoastem acest lucru...! E clar că ai fost provocat intenționat, ești un important lider formator de opinie, individul probabil că a și repetat scena, mizând pe faptul că o să-ți pierzi cumpătul....E greu într-adevăr să poți menține calmul in astfel de situații...e ideal să poți menține indiferența...doare mai tare decât o palmă..! Respect , Tudor ! Ai știut sa-ți recunoști greșeala! Oamenii îți vor fi alături!

Draga Tudor încearcă să ignori cât mai mult. E foarte greu dar se poate. Cu violenta fizica și verbala nu se soluționează nimic niciodată. Eu te admir și te susțin pentru tot ceea ce faci pentru români. Românii de azi au mare nevoie de oameni ca tine.

Da. Violenta nu e de dorit. Dar suntem cu nervii întinși la maxim.

Eu zic să nu-ți mai bați capul să dai atâtea explicații. Cine are de înțeles, înțelege și nu judecă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel