Ce meniu a ales Elena Gheorghe pentru evenimentul din weekend!

Elena Gheorghe a organizat pe ultima sută de metri petrecerea pentru aniversarea de 1 an a fetiței sale și rupere de turtă. 

Aceasta se va desfășura în weekend, mai precis duminică, pe 23 septembrie, în aceeași locație în care artista a făcut botezul micuței Amelie Nicole.

(oar_w460)

“Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sală de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole, Jubile Concept! Sala o vom împarți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomina muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cântă sau nu la eveniment. Vor fi în jur de 70 de persoane!”, a mărturisit Elena Gheorghe.

(oar_w460)

Meniul cu care invitații artistei se vor delecta la petrecere este unul de fițe și conține preparate sofisticate, după cum urmează: Fructul pasiunii cu mousse de brânză și trufe, Crevete cu ou de prepeliță și cremă de brânză, Somon fume cu sparanghel, Proscciuto crudo cu rucola proaspătă, Mousse de pește cu sardine și caviar tobiko, Smochine cu mousse de foie gras și susan negru, Icre de manciuria cu pesto de busuioc și germeni afila, Cremă roquefort cu căpșuni, afine și semințe de dovleac coapte, Canape cu roșii cherry, kumato și queen marbella pe pat de mousse de brânză, Tartar de ton cu avocado, Pui coquelet, Mușchiuleț de porc confiat și Cartofi dauphinoise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel