Ce mănâncă Gina Pistol la Chefi la cuțite

Filmările pentru cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite" au început deja, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la masa jurizării, unde zi de zi degustă preparate delicioase.

Tentațiile sunt mari, iar mirosul apetisant îmbie întreaga echipă să încerce combinații inedite, pregătite special de concurenții pasionați de arta culinară.

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii, are o siluetă de invidiat pe care și-o menține fără probleme chiar și atunci când este înconjurată de tentații cu multe calorii.

,,Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii. Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar ,,răsfățul culinar" stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră", afirmă Gina.

Ce pofte au jurații

Poftele chefilor sunt pe cât se poate de normale, iar în pauzele de filmări degustă preparate la care nimeni nu s-ar aștepta.

[citeste si]

Ouă ochiuri, brânza de capră, carnea la grătar și legumele sunt cerințele de sezonul acesta ale celor trei jurați, dar Cătălin Scărlătescu pare să aștepte cu nerăbdare o porție de scoici, preparatul pe care nu ar putea vreodată să-l refuze. Și pentru că bucătăria este locul unde se întâmplă numai lucruri magice, inclusiv cei din echipă au trecut la cratiță în culise, la un banc de lucru special amenajat. Însă nici acolo nu își găsește loc fine dining-ul, ci mâncarea tradițională, care este pe gustul fiecăruia: ciorba de legume, mămăliga cu brânză și smântână, sau varza călită fiind doar câteva exemple.

„Chefi la cuțite" revine la Antena 1 din această primăvară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel