Ce îi rezervă astrele lui Liviu Dragnea în anul 2020

Astrologul Dc News, Daniela Simulescu, a dezvăluit, în direct, la Antena 3, ce îi rezervă astrele lui Liviu Dragnea în anul 2020. 

"Liviu Dragnea se află în continuare sub influența opoziției Uranus-Soare cu Luna în rafală. Problema la domnul Dragnea este că, la anul, o să aibă tot felul de inițiative, dar nu se mulțumește deloc. Și pentru un Scorpion în casa a treia, tot ce înseamnă documente, acte, o să încerce să găsească foarte multe resurse, soluții, astfel încât să-și schimbe statutul. Însă, Luna progresată în Săgetător îl obligă să facă lucrurile foarte corect și să caute căi foarte legale și juste. 

S-ar putea să se mai confrunte și cu alte nemulțumiri, se mai trezește implicat și în alte scandaluri, de care nu știa. De asemenea, Uranus va face un careu cu Marte, aici apar izbucniri, ori dumnealui ne spune niște lucruri, ori apar niște lucruri noi. Niște știri care ne vor pune pe jar. Ori aflăm că a mai făcut o procedură, ori că a mai dat pe cineva în judecată. Nu va renunța Liviu Dragnea.", a declarat astrologul Dc News despre Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea este răzbunător

"Gândiți-vă că acest om este Scorpion. Când sunt undeva jos acești oameni, atunci te trezești cu un semn de la ei. 

Liviu Dragnea este un om răzbunător, genul cu care nu ai vrea să te pui. O asemenea persoană, când este atacată, eu aș avea grijă. Întotdeauna, nu o să se lase, mereu va găsi resurse. Dragnea trebuie să învețe să nu mai fie așa orgolios, așa răzbunător", a mai spus Daniela Simulescu despre Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel