Ce îi răspunde CTP lui Cristian Sima

ctp dc
ctp dc

După ce Cristian Sima a declarat că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vrut să lucreze pentru Hotnews în perioada în care șeful bursei din Sibiu era acționar, editorialistul a declarat într-o intervenție telefonică la Rtv, că nu a avut nicio legătură cu brokerul și că s-a întâlnit cu el o singură dată, întâlnire de altfel neprogramată.

Cristian Tudor Popescu crede că dl Sima face orice pentru a-și umfla imaginea mediatică, televiziunile fiind cele care îi fac jocul. "Cristian Sima doreşte să dea o replică tuturor celor pe care i-a pomenit în ultimele zile, pentru că doreşte, şi reuşeşte, să-şi umfle imaginea mediatică. Este singurul său scop. Este dispus să se agaţe de orice pentru asta. Şi iată că televiziunile îi fac jocul. Acest personaj nu mă interesează," spune jurnalistul. Cât despre presupusa dorință a dl Popescu de a scrie pentru Hotnews, jurnalistul declară că brokerul minte ”în mod paranoic.” "Domnul Sima spune că el hotăra politica editorială a Hotnews-ului. Iată ce poate să debiteze domnul Sima din dorinţa de a-şi mai umfla imaginea. Omul minte în mod paranoic (...) M-am întâlnit o singură dată, pe nepusă masă. Mircea Dinescu mi l-a adus pe acest individ. Am stat de vorbă cinci minute, după care m-am ridicat şi am plecat," explică editorialistul.

Dl Popescu a mai adăugat că șeful bursei din Sibiu nu este un hoț , ci doar o persoană necreditabilă și obsedată de propria persoană. "Eu nu am spus că acest om este un hoţ. Eu am spus că este un individ necreditabil, care bătea câmpii într-un mod evident obsedat de propria persoană şi de propria genialitate. Ce să stai de vorbă cu un asemenea individ. Mă mir de câţi au putut să îl crediteze şi să îi încredinţeze asemenea sume de bani," spune jurrnalistul.

Legat de corepondența epistolară a lui Cristian Sima, Cristian Tudor Popescu nu crede că aceasta va înceta, menționând că scrisorile vor continua să vină atâta timp cât televiziunile îi vor permite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel