Ce i-ar fi spus Iohannis lui Dăncilă după ce a desemnat-o premier

Președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea PSD-ALDE de premier și a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premierul României. 

Președintele Klaus Iohannis a chemat-o, în urma consultărilor cu partidele parlamentare, pe Viorica Dăncilă, la Palatul Cotroceni, la ora 16:30. 

La ora 17:30, președintele Klaus Iohannis a anunțat că o desemnează pe Viorica Dăncilă în funcția de prim-ministru al României: ”Decizia trebuie să fie conformă cu Constituția și cu deciziile CCR în materie de desemnare. Aici, argumentul cel mai puternic este aritmetica parlamentară. Îmi este foarte clar: PSD dispune de o majoritate. Cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD-ului încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă”. 

Mesajul lui Iohannis pentru Dăncilă după ce a desemnat-o premier

După declarația de presă susținută la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis ar mai fi avut o mică întrevedere cu Viorica Dăncilă, în acel moment, premier desemnat al României. 

Potrivit unor surse apropiate Administrației Prezidențiale, și citate de Antena 3, Klaus Iohannis i-ar fi spus Vioricăi Dăncilă că a semnat cu toată convingerea și că îi urează succes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel