Ce și-ar fi dorit Carmen Dan să fie

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a participat, miercuri, la ședința de evaluare a activității desfășurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

”Vreau să vină o perioadă liniștită în care să mă așez cu inspectorul general la masă, alături de dumneavoastră, și să vedem ce putem face în privința sediilor, să vedem ce putem face în privința dotării, să vedem ce putem face în școlile în care învață elevii noștri pentru a deveni jandarmi, care nu se bucură de cele mai bune condiții, să vedem ce putem face în privința salarizării care vă nemulțumește pe dumneavoastră și în egală măsură mă nemulțumește și pe mine. Nu vă fac acum promisiuni, ceea ce vă pot promite însă este că în mod clar și determinat veți avea tot sprijinul meu”, a spus Carmen Dan.

Ea a conchis: ”Închei prin a vă felicita pentru activitatea dumneavoastră pentru buna colaborare pe care o aveți cu Poliția Română și cu Poliția de Frontieră. Eu nu am fost jandarm, dar mi-aș fi dorit să fiu”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel