Ce i-a determinat pe Irinel şi pe Kim să-i cumpere Monicăi maşini de sute de mii de euro?

monica-columbeanu07
monica-columbeanu07

Monica Gabor a vrut să se simtă ca o prinţesă în America, aşa că iubitul ei, asiaticul Kim, i-a făcut cadou o supermaşină: un Rolls-Royce Ghost, care să înlocuiască senzaţiile tari create de Bentley-ul pe care-l avea când era măritată cu Irinel. Fiecare dintre cele două maşini costă în jur de un sfert de milion de euro.

Între cadoul de la Irinel - un Bentley Continental - şi cel de la Kim - un Rolls- Royce Ghost - sunt foarte puține diferențe. Una dintre ele ar fi de preț: maşina de la noul ei iubit este mai ieftină decât cea de la fostul soț. Însă doar cu 10.000 de euro... Prin urmare, Moni nu şi-a coborât mult standardele. Specialiştii de la Auto Bild susoein că Rolls-ul e ceva mai spaoeios şi mai modern, însă, în rest, cele două automobile sunt apropiate ca performanoee şi nivel de lux. Irinel şi Kim se mai aseamănă dintr-un anumit punct de vedere: amândoi i-au oferit Monicăi un model de maşină pe care ei îl aveau deja în garaj, potrivit libertatea.ro.

Potrivit psihologului Mirela Fiţaacesteia, faptul că partenerul cheltuieşte atât de mulţi bani cu jumătatea lui are o singură explicaţie: bărbatul încearcă să-i dovedească femeii că o consideră egala lui. “Etalând, ca în cazul de faţă, două maşini cu aceeaşi marcă sau, să zicem, acelaşi tip de ceasuri, partenerii de cuplu doresc să le arate celorlalţi că reprezintă un «tot» şi că relaţia lor este atât de puternică încât se manifestă inclusiv în alegerea în dublu exemplar a unor bunuri materiale”, explică Mirela Fiţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel