Ce face Sorin Grindeanu după plecarea de la Guvern

Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Foto Facebook / Sorin Grindeanu

După plecarea de la Guvern, Sorin Grindeanu s-a întors așa cum era de așteptat, la Timișoara. El s-a fotografiat alături de reprezentanții mass-media la o terasă din oraș. 

Sorin Grindeanu apare în mijlocul reprezentanților mass-media, la o terasă din orașul de pe Bega. Alături de fotografie, fostul premier a alăturat mesajul "Reîntâlnirea cu presa din Timișoara, o plăcere: )" 

(w670)

În timpul presiunilor exercitate de PSD pentru a-l determina să demisioneze din frutea Guvernului, Sorin Grindeanu s-a apropiat ceva mai mult și de presa din București, existând, spre ultimele zile ale mandatului numeroase discuții off the record.

Chiar și înainte de preluarea mandatului de premier, Sorin Grindeanu a păstrat legătura cu unii dintre jurnaliștii din Timișoara, el nerefuzând să intre în direct la televiziunile locale chiar și pentru câteva zeci de minute în cadrul unei singure intervenții. 

Referitor la viitorul său după debarcarea de la Guvern, Grindeanu a menționat într-una din ultimele conferințe de presă că se poate întoarce oricând la Timișoara pe o funcție decentă pentru că el "nu a repetat clasele ca alții". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel