Ce face Cosmin Cernat în Republica Dominicană când nu prezintă EXATLON

Facebook / EXATLON România
Facebook / EXATLON România

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, a povestit pe Instagram o întâmplare petrecută pe un teren de tenis din Las Terrenas, un orășel din Dominicană.

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. Cu o experiență de ani de zile în spate, vedeta Kanal D reușește să transpună în cuvinte acțiunile Faimoșilor și Războinicilor. Rapiditatea comentariilor, remarcile dar și felul în care evidențiază momentele cheie ale competiției dau un plus de dinamism jocurilor dintre concurenți.

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. "Intr-o tara in care baseball-ul este sportul national, am intalnit un francez... profesor de tenis: Fabrice, putin trecut de 60 de ani! Dupa ce "m-a alergat" dintr-un colt in celalalt al terenului, cu lovituri frumoase si elegante din vremurile in care juca Edberg, multe dintre mingi imposibil de returnat pentru nivelul meu, am povestit despre Nastase si Tiriac, despre Halep si despre Romania", a scris Cosmin Cernat pe contul lui de Instagram.

(w670)

Foto Instagram

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, săptămâna aceasta, au mai rămas doar patru Războinici, dintre care doar trei sunt apți să concureze în edițiile viitoare, deoarece Ionuț a suferit o lovitură serioasă la unul dintre genunchi și are nevoie de odihnă. O singură fată a rămas în echipa Războinicilor, Roxana, după ce Alina a fost eliminată, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

[citeste si]

COSMIN CERNAT - EXATLON ROMÂNIA. Emisiunea EXATLON este difuzată de sâmbătă până miercuri, la Kanal D.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel