Ce este punctul G și cum poți să-l găsești

punctul g
punctul g

 Despre faimosul punct G la femei s-a vorbit de multe ori, acesta jucând un rol primordial  în sexualitatea feminină dar și în indicele de plăcere feminin.

De-a lungul anilor, clitorisul a fost mereu considerat cheia plăcerii în sexualitatea feminină și totodată punctul de control al orgasmului feminin. Ernst Grafenberg a descoperit punctul G în anul 1980, de aici provenind și initiala faimosului punct controversat. Celebrul medic explica faptul că stimularea respective zone produce un puternic orgasm vaginal femeii, care în unele cazuri poate avea drept rezultat final ejacularea feminină, cunoscuta în limbaj colocvial “squirting”, scrie sfatulparintilor.ro.

Ce este punctul G

Punctul G reprezinta un tesut spongios, în formă aproximativă de bob de fasole, localizat cam în aceeași zona în care se găsește și prostata masculină, respectiv lângă glanda parauretrală. Și cum punctul G este compus din tesut erectil, în momentul stimularii, el se ridică. Mai exact, este localizat la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior.

 Cum poate fi găsit punctul G

Dacă femeia este excitată la un nivel corespunzator, punctul G se evidentiază singur.  Concret: întinde-ți partenra pe spate, relaxată. Apoi intrudu in vagin inelarul și degetul index, cu pozitia palmei în sus. Cercetează asa toata zona, pană când dai de un tesut mai tare decat restul peretelui vaginal: acolo este punctul G. Dacă dupa ce începi stimularea zonei tot nu obții nicio reactie, nu te sfii să întrebi concret ce simte. In functie de raspunsul pe care il obtii, poti merge sau nu mai departe. Tehnici de stimulare

 Cea mai bună tehnică rămâne mâna, respectiv cele doua degete introduce în vagin, cu care este bine să faci o mișcare fermă și puternică, tragandu-le spre tine.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nginx-nxt.M