Ce declara Ștefan Risipiceanu, înainte de a fi arestat pentru viol, în cazul Luizei Melencu

Sursa foto: captura video Acces Direct
Sursa foto: captura video Acces Direct

Ştefan Risipiceanu a fost arestat, ieri, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Dincă. Ce spunea bărbatul, când a izbucnit scandalul.  

De la începutul cazului Caracal, Ştefan Risipiceanu a susţinut, în fața jurnaliștilor, că nu ştia că Dincă aducea fete acasă.

"N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic", a declarat Ştefan Risipiceanu pentru Adevărul, după reţinerea lui Gheorghe Dincă.

Audiat de mai multe ori de procurori și întrebat unde s-a ars pe mâini, bărbatul a răspuns: "De la soare sunt ars. Sunt şi pe corp. La faţă nu m-am ars pentru că mereu port şapcă".

"E groaznic ce s-a întâmplat acolo"

"Am bănuit în permanenţă că acest Fane are o implicare mult mai mare, că nu spune adevărul. E groaznic ce s-a întâmplat acolo. Acea fată a fost suspusă la perversiuni groaznice. Fane a susţinut mult timp că nu-şi aminteşte nimic. Când era întrebat anumite lucruri concrete susţinea că nu mai ştie, că era beat. Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva "partide". Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei. Fane Risipiceanu a declarat că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, a plecat. La fel susţine şi Dincă. Deocamdată nu există alte probe, nu există indicii nici că ar avea vreo implicare în cazul Alexandrei", au declarat pentru Adevărul surse din anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel