Ce caută românii pe GOOGLE. Elisabeta Moraru: Găsim multe întrebări care ni se par ciudate

Elisabeta Moraru, șefa Google România, a vorbit despre subiectele cele mai căutate de către români pe cel mai mare motor de căutare online din lume.

Elisabeta Moraru a explicat ce s-a schimbat în obiceiurile utilizatorilor după ce omenirea a fost lovită de noul coronavirus. Potrivit ei, românii caută în continuare pe Google informații despre evenimentele care ne influențează viața, precum alegerile din SUA, dar cele mai nou apărute sunt cele care fac referire la infectările cu Covid-19.

”Au rămas constante căutările despre evenimentele care ne afectează viața. Un exemplu concret, toată zona de alegeri din Statele Unite. Sigur, mai căutăm și cum e vremea, să nu uită căutările de genul acesta. Sau zona de Black Friday. Ce a schimbat, însă? Sunt toate căutările din zona de Covid-19: de la simptome la tratament, la zona de vaccin. Acolo au crescut foarte mult căutările în această direcție.

Găsim multe întrebări care ni se par ciudate. Eu nu mă simt confortabil niciodată cu creșterile foarte mari în căutări cu .. despre persoanele de care ne-am despărțit, care au decedat, dar ele cresc în fiecare an, în funcție de ce se întâmplă în anul respectiv.” - a declarat șefa Google România la ”Interviurile lui Vitalie” de la ProTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel