Ce au discutat Ciolacu și Zuckerman. Asigurările liderului PSD

Ciolacu
Ciolacu

 Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, i-a transmis, astăzi, un mesaj important ambasadorului SUA la București, Adrian Zuckerman.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, i-a transmis, luni, ambasadorului SUA la București, Adrian Zuckerman, că Parlamentul este hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții. Cei doi oficiali susțin continuarea dialogului dintre SUA și România.

„Apreciem tranziția fără sincope la nivelul conducerii Ambasadei, ceea ce a permis o reprezentare neîntreruptă a SUA în România, la nivel ambasadorial. Este un semnal puternic privind importanța pe care Statele Unite ale Americii o acordă României, dar și angajamentul personal al Excelenței Voastre față de misiunea majoră care v-a fost încredințată. Vă urăm mult succes în întreaga activitate și vă dorim o ședere cât mai plăcută în România!", afirmat Marcel Ciolacu, potrivit comunicatului de presă remis Mediafax.

Parteneriat strategic

„Vă asigur de întreaga prietenie şi deschidere pentru o conlucrare constructivă, de la nivelul dialogului parlamentar, în susţinerea relaţiilor dintre ţările noastre şi a cooperării în proiecte de interes reciproc, dar și pentru înregistrarea unor progrese semnificative în cadrul parteneriatului strategic româno-american!", a subliniat Marcel Ciolacu.

"SUA, cel mai bun prieten al României"

Președintele Camerei Deputaților i-a transmis diplomatului că Parlamentul României e dispus să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții.

„Concret, președintele Camerei Deputaților a declarat că Parlamentul este hotărât să contribuie, conform atribuțiilor sale constituționale, la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții prin: sporirea predictibilității și transparenței legislației fiscale și asigurarea unui cadru legislativ stabil și transparent, care să ofere beneficii economiei naționale și investitorilor. La rândul său, E.S. domnul Adrian Zuckerman a spus că Statele Unite ale Americii sunt și vor fi cel mai bun prieten al României în regiune și că vor oferi tot sprijinul necesar pentru aprofundarea parteneriatului strategic atât sub aspect militar, cât și din punct de vedere economic și al statului de drept", se mai arată în comunicatul remis Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel