Ce au descoperit vameșii în portul Sud-Agigea. Valoarea este uriașă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, pe numele unui cetăţean român, după ce au descoperit într-un container sosit din China, ţesături în valoare de peste 1.000.000 lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud au efectuat un control amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Suceava.

În urma controlului, au fost descoperite 33 role (4.872 m) cu ţesătură microfibră, ce erau imprimate cu numele unei mărci cunoscute fiind susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al acesteia.

Polițiștii au primit confirmarea din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. De asemenea, s-a stabilit că administratorul firmei este un cetăţean român, în vârstă de 49 de ani.

Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 1.488.400 lei. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare fiind dispuse măsuri legale.

Vezi și: 

Maramureș: Trafic rutier în condiţii de iarnă. Localități fără curent electric

Clienții, obligați să își plătească mâncarea neconsumată în restaurant. Suma cerută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel