Ce au descoperit poliţiştii de frontieră de la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, ascunși în spatiul destinat plierii plafonului unui autoturism decapotabil, un irakian şi un iranian care intenţionau astfel să intre ilegal în România.

În data de 18.06.2015, ora 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Saab, model 93 decapotabil, cetăţeanul roman Ilie N., în vârstă de 36 de ani, însoţit de Cankut K., cetăţean român, în vârstă de 24 de ani.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în spaţiul destinat strângerii plafonului situat între bancheta din spate şi portbagajul autoturismului, două persoane de sex masculin cu trăsături afro-asiatice, fără documente de identitate.

La cercetări, s-a stabilit faptul că bărbaţii se numesc Salah H., cetăţean irakian, în vârstă de 20 de ani şi Ahmed K., cetăţean iranian, în vârstă de 50 de ani.

Cetăţenii români declară că într-o parcare din Bulgaria, persoanele în cauză i-au rugat să îi transporte până la Bucureşti, în schimbul sumei de 400 euro.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetăţenilor români dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de racolare, călăuzire, transportare sau adăpostire a unei persoane, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, în scopul de a obţine un folos patrimonial, la finalizarea cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel