Ce AS are în mânecă Vier Pfoten în lupta cu ASPA

vier_pfoten
vier_pfoten

Vier Pfoten nu cedează în lupta cu ASPA pentru locația de la Pallady. Într-un interviu acordat jurnalistului și vicepreședintelui FPAM, Daniel Tomescu, Kuki Bărbuceanu a spus că, deși momentan singura locație Vier Pfoten care mai funcționează se află în Sectorul 2, lupta cu ASPA nu este încheiată.

”Am obținut o ordonanță prezidențială de a ne continua activitatea și ne vom duce cu executorul judecătoresc pentru a o pune în aplicare. La Pallady nu mai avem acces. Toate lucrurile noastre sunt acolo, încuiate. Singura locație care mai funcționează este cea din Sectorul 2”, a declarat Kuki Bărbuceanu, președintele Vier Pfoten, în interviul acordat pe 27 septembrie.

VEZI MAI JOS INTERVIUL INTEGRAL CU KUKI BĂRBUCEANU

Organizaţia non-guvernamentală Vier Pfoten România a primit, pe 10 septembrie 2013, o notificare oficială din partea Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) din cadrul Primăriei Capitalei, prin care anunţă „suspendarea tuturor protocoalelor încheiate cu ONG-urile". Vier Pfoten are 72 de ore pentru a părăsi baza canină de la Pallady.

Kuki Bărbuceanu a declarat că această măsură este una abuzivă şi că protocolul de sterilizare, încheiat cu Primăria Capitalei în 2012, nu dă îi dă posibilitatea ASPA să suspende proiectul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel