Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul când a provocat un grav accident rutier

Accident Mario Iorgulescu
Accident Mario Iorgulescu

Conform probelor recoltate după accident, Mario Iorgulescu era sub influența băuturilor alcoolice și avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge, potrivit Libertatea.

Astfel, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare. Amintim faptul că a fost deschis și un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile. Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, fiindu-i recoltate probe biologice', a informat Brigada Rutieră. 

Vezi și Accident Mario Iorgulescu. Avocatul Lucian Bolcaș: ”Ce riscă vinovatul. Teribilism grotesc pe care nu pot să îl înțeleg”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel