Ce a spus ministrul Justiției la DIICOT despre guvern

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat că a transmis în cadrul şedinţei de prezentare a raportului anual al DIICOT că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta şi a sprijini lupta împotriva corupţiei.

'Astăzi, am fost la bilanţul DIICOT şi am felicitat pentru întreaga activitate a acestei unităţi de elită a Ministerului Public şi vreau să îi asigur de tot sprijinul din partea Ministerului Justiţiei şi a tuturor autorităţilor, începând cu Guvernul României în ansamblu. De asemenea, am transmis că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta şi a sprijini lupta împotriva corupţiei şi i-am asigurat de tot sprijinul nostru, atât cât putem noi să facem la Ministerul Justiţiei', a declarat Birchall la finalul şedinţei.

Ea a subliniat că l-a asigurat pe procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, de tot sprijinul în cadrul dezbaterilor din Parlament a legii DIICOT.

[citeste si]

Ana Birchall a mai spus că decizia Guvernului este de abrogare a OUG 13 şi acesta este punctul de vedere pe care, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, îl va susţine în toate dezbaterile parlamentare care sunt în curs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel